Bericht versturen
Thuis

Foshan Pengdong Aluminum Co., Ltd. Bedrijfsprofiel

Bedrijfsprofiel

Het ALUMINIUMco. van FOSHAN PENGDONG, Ltd wordt gevestigd in Foshan, die professionele fabrikant van het profiel van de aluminiumuitdrijving met diverse vormen, afmetingen en oppervlakte het eindigen is.

Onze aluminiumprofielen worden uitgevoerd naar vele landen: Nigeria, Zuid-Afrika, Ghana, de Soedan, de Kongo, Mauritius, Israël, Peru, Japan, Chili, Koeweit, Oostenrijk etc. De jaarlijkse verkoop is meer dan USD30,000,000.We vele soorten kleuren kan veroorzaken: Geanodiseerd: Zilver, Champagne, Gouden Brons, Donker, etc. Met een laag bedekt poeder: elk van bijna verschillende aangepaste kleuren; Woodgrain: elk van bijna aangepaste kleuren. Het oppoetsen: machine en chemisch product. Het heeft gewaardeerd als u me CAD tekeningen of kleine steekproeven kunt aanbieden, zodat wij vormen kunnen snijden en profielen100% zelfde freeely produceren zoals van u. Wij verheugen ons op de bouw van zakenrelaties op lange termijn en wederzijds voordelige met globale klanten.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

Wij zijn gebaseerd in Guangdong, China, begin vanaf 2009, verkopen aan Zuid-Amerika (55,00%), Afrika (35,00%), het Medio Oosten (5,00%), Zuidoost-Azië (2,50%), Oostelijk Azië (2,50%). Er zijn totale ongeveer 11-50 mensen in ons bureau.

1. Professionele productie voor aluminiumprofielen meer dan 15 jaar;

2. Het veroorzaken van vele verschillende oppervlaktebehandelingen: Met een laag bedekt poeder, Met een laag bedekte Andozied en Hout;

3. Huisvriend met vele markten, b.v. Bolivië, Chili, Libië, Nigeria, Benin, de Kongo etc.

 

 

video
<-Video Images->
Bedrijf Details

Grote Markt

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Type Business

Fabrikant

Verdeler/groothandel

Handelsmaatschappij

Merken : PD, PENGDONG

Aantal werknemers : 10~50

Jaarlijkse omzet : 10 Million-50Million

Opgericht Jaar : 2009

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

CHINA Foshan Pengdong Aluminum Co., Ltd. Certificaten CHINA Foshan Pengdong Aluminum Co., Ltd. Certificaten